‘Genk kan clubrecord verpulveren’

In de laatste wedstrijd voor de Play-Offs staat er nog wat op het spel voor Racing Genk. De ploeg van trainer Philippe Clement verdedigt niet alleen de voorsprong op Club Brugge. Als de Genkies winnen bij Zulte Waregem komen ze aan 65 punten. Goed voor een gemiddelde van 2,17 punten per wedstrijd. In het seizoen 1998-1999 kwam Racing Genk aan 2,15 punten, weet Het Belang van Limburg.

WEDDEN OP VOETBAL? STORT 40 EN SPEEL MET 120EURO!!!! BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

De spelers zullen ongetwijfeld meer oog hebben voor de kloof met Club Brugge, dat thuis speelt tegen Moeskroen. Blijft het zes punten dan begint Genk met drie punten voorsprong aan Play-off 1.

Het bericht ‘Genk kan clubrecord verpulveren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer