‘Dortmund strikt opnieuw een Rode Duivel en betaalt 42 miljoen euro’

Borussia Dortund heeft er voor volgend seizoen na Axel Witsel weer een Rode Duivel bij. Het medium BILD weet te melden dat Thorgan Hazard de overstap gaat maken van Gladbach. Ze zouden zón 42 miljoen euro voor de aanvaller betalen.

LASTMINUTE!!! VOORSPEL VANAVOND 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN 50.000EURO!!!

EN MEESPELEN IS GRATIS!!! facebook

De Belgische middenvelder is uitgegroeid tot één van de beste middenvelders in de Bundesliga. Dit seizoen is hij een sensatie in Duitsland met 9 goals en 9 assists in 24 competitiewedstrijden. Mönchengladbach nam Hazard in de zomer van 2015 voor amper acht miljoen euro over van Chelsea.

Het bericht ‘Dortmund strikt opnieuw een Rode Duivel en betaalt 42 miljoen euro’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer