‘AA Gent en Club Brugge lieten Anderlecht-aankoop vanwege opvallende reden links liggen’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Afgelopen transferperiode wist Anderlecht zich te versterken met de Oostenrijker Peter Zulj. AA Gent en Club Brugge lieten hem om een opvallende reden links leggen. “Daar weet ik niets van…”, zei de middenvelder aan Sport/Voetbalmagazine. Ze zouden volgens het weekblad afgehaakt hebben vanwege de slechte reputatie van de speler.

VANAVOND REAL – BARCA! WED en KIJK LIVE naar deze POT via UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Mensen roddelen graag… En ze geloven alles wat in de kranten verschijnt en op het internet staat. De waarheid spreekt minder tot de verbeelding. Vroeger was ik niet op-en-top met mijn vak bezig, ik was van het nonchalante type. Er zijn van die kleine dingen die een profvoetballer zou moeten doen en die ik achterwege liet. Na de training bij de kinesist passeren, naar de gym gaan, op tijd slapen, sportmaaltijden eten, mijn privéleven op orde hebben… Bij Sturm Graz ben ik een echte professional geworden. Had ik destijds al die regeltjes gevolgd, dan was ik drie jaar geleden al naar het buitenland getrokken.”

Het bericht ‘AA Gent en Club Brugge lieten Anderlecht-aankoop vanwege opvallende reden links liggen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!