Voormalige trainer van Genk reageert op geruchten over Anderlecht en Club Brugge

Een tijdje geleden stond Albert Stuivenberg in de belangstelling van zowel Anderlecht als Club Brugge. Tot een overgang kwam het niet. De voormalig trainer van Genk reageert nu op deze berichten.

“Zowel Anderlecht als Club Brugge heeft een trainer. De vraag stelt zich dus niet”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine. Uit goede bron weten we dat Stuivenberg werd aangeboden in Brussel. “Ik heb niet persoonlijk met Anderlecht gesproken.”

WOENSDAG REAL – BARCA! WED en KIJK LIVE naar deze POT via UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Stuivenberg, nu T2 bij Wales, ziet een terugkeer naar België wel zitten. “Ik ben niet vergeten wat de voorzitter ( Peter Croonen, nvdr) zei bij mijn afscheid aan Genk. ‘Het zal niet lang duren voor andere Belgische clubs jou achterna zullen zitten. Iedereen is altijd heel positief over jou als ze hier op bezoek komen.’ Ik weet dat er na verloop van tijd een mooie uitdaging op mij zit te wachten als hoofdtrainer. En dat kan ook een Belgische club zijn.”

Het bericht Voormalige trainer van Genk reageert op geruchten over Anderlecht en Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer