Voormalige trainer van Genk reageert op geruchten over Anderlecht en Club Brugge

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Een tijdje geleden stond Albert Stuivenberg in de belangstelling van zowel Anderlecht als Club Brugge. Tot een overgang kwam het niet. De voormalig trainer van Genk reageert nu op deze berichten.

“Zowel Anderlecht als Club Brugge heeft een trainer. De vraag stelt zich dus niet”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine. Uit goede bron weten we dat Stuivenberg werd aangeboden in Brussel. “Ik heb niet persoonlijk met Anderlecht gesproken.”

WOENSDAG REAL – BARCA! WED en KIJK LIVE naar deze POT via UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Stuivenberg, nu T2 bij Wales, ziet een terugkeer naar België wel zitten. “Ik ben niet vergeten wat de voorzitter ( Peter Croonen, nvdr) zei bij mijn afscheid aan Genk. ‘Het zal niet lang duren voor andere Belgische clubs jou achterna zullen zitten. Iedereen is altijd heel positief over jou als ze hier op bezoek komen.’ Ik weet dat er na verloop van tijd een mooie uitdaging op mij zit te wachten als hoofdtrainer. En dat kan ook een Belgische club zijn.”

Het bericht Voormalige trainer van Genk reageert op geruchten over Anderlecht en Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!