TEGENVALLERS! Club Brugge en Genk weken zonder sterkhouders

Zowel Club Brugge als KRC Genk moeten het de komende weken doen zonder één van haar sterkhouders. Clinton Mata viel tegen Genk uit met een spierscheur in de hamstrings en daardoor is de rechterflankspeler enkele weken buiten strijd. Hij zal wellicht pas weer fit geraken bij de start van de Play-Offs.

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL 4 WEDSTRIJDEN GOED en WIN maar LIEFST 50.000EURO bij UNIBET!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Bij Genk moeten ze nog niet meteen rekenen op een terugkeer van Sander Berge. De Noorse verdedigende middenvelder is al een tijdje buiten strijd en de kans is zeer groot dat hij niet fit geraakt voor de start van Play-Off I.

Het bericht TEGENVALLERS! Club Brugge en Genk weken zonder sterkhouders verscheen eerst op Voetbal4u.be.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer