TEGENVALLERS! Club Brugge en Genk weken zonder sterkhouders

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Zowel Club Brugge als KRC Genk moeten het de komende weken doen zonder één van haar sterkhouders. Clinton Mata viel tegen Genk uit met een spierscheur in de hamstrings en daardoor is de rechterflankspeler enkele weken buiten strijd. Hij zal wellicht pas weer fit geraken bij de start van de Play-Offs.

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL 4 WEDSTRIJDEN GOED en WIN maar LIEFST 50.000EURO bij UNIBET!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Bij Genk moeten ze nog niet meteen rekenen op een terugkeer van Sander Berge. De Noorse verdedigende middenvelder is al een tijdje buiten strijd en de kans is zeer groot dat hij niet fit geraakt voor de start van Play-Off I.

Het bericht TEGENVALLERS! Club Brugge en Genk weken zonder sterkhouders verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!