Is Genk te sterk voor Club Brugge? Dat dacht ik niet”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Siebe Schrijvers ziet zijn vorige club Genk fier aan de leiding gaan in de Pro League. Toch denkt hij dat zijn huidige club Club Brugge nog een kans maakt op de titel. Hij acht Genk niet beter dan Club Brugge. “Genk te sterk? Niet akkoord. Genk is enorm goed. ‘t Is een machine dit seizoen. Ze hebben het beste voetbal gebracht, maar het is nog niet gedaan, hé”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE dit weekend naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Club wil pieken in PO I. “Ik vind het véél te vroeg om daarover te praten. We spelen volgende week tegen hen en nog twee keer in de play-offs. Stel dat die vandaag beginnen, dan is de kloof vier of vijf punten. Wél is het zo dat, als Genk dit niveau aanhoudt, zij de grote favoriet zijn.”

Het bericht Is Genk te sterk voor Club Brugge? Dat dacht ik niet” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer