Standard Luik weigert komst Japanse international

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Standard Luik heeft onlangs een voorstel gekregen om een Japanse international te contracteren. Volgens La Dernière Heure hoopten Getafe en Espanyol Barcelona Uche Agbo, geen vaste waarde meer in Luik, op huurbasis over te nemen. Ze probeerden ook een aankoopoptie af te dwingen, maar Standard laat de verdedigende middenvelder niet vertrekken. Afgelopen zomer weigerde Standard nog een bod van zeven miljoen euro van Torino op Agbo.

Getafe probeerde Standard nog te overtuigen met een ruildeal en stelde de Japanse international Gaku Shibasaki voor. De 26-jarige middenvelder komt dit seizoen niet aan de bak bij de club uit Madrid, maar de Luikenaars hebben geen interesse in de speler.

Het bericht Standard Luik weigert komst Japanse international verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer