ON FIRE!!! ‘Blauw/Zwart gaat drie inkomende transfers afronden’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Club Brugge is druk bezig tijdens deze wintermercato. Volgens Het Nieuwsblad gaat Blauw-Zwart nog een spits, een vleugelverdediger en een centrale verdediger vastleggen. Door de blessure van Matej Mitrovic acht Club zich te weinig gewapend in de defensie.

Op de flanken heeft het genoeg opties, maar door een grote blessuregolf kwam het daar even in nood. Genoeg voor nog een speler voor de flanken. In de aanval deden enkele jonkies het niet onaardig en Jelle Vossen keert terug, maar Club wil nog een aanvaller extra om het vertrek van Wesley Moraes in de zomer nu al op te vangen.

Het bericht ON FIRE!!! ‘Blauw/Zwart gaat drie inkomende transfers afronden’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer