Onder meer Pozuelo, Berge en Trossard al het hof gemaakt, wat met de wintermercato bij Genk? CEO heeft helder antwoord – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Onder meer Pozuelo, Berge en Trossard al het hof gemaakt, wat met de wintermercato bij Genk? CEO heeft helder antwoord  Voetbalkrant

KRC Genk speelde dit seizoen al meer dan 30 wedstrijden op drie fronten, geen enkel ander team in Europa doet beter. Maar wat na Nieuwjaar? De CEO liet in ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer