Het lukt zelfs zonder Pozuelo: fors gewijzigd Genk weet achterstand nog om te buigen in Charleroi en stoot door naar kwartfinales – Het Laatste Nieuws

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Het lukt zelfs zonder Pozuelo: fors gewijzigd Genk weet achterstand nog om te buigen in Charleroi en stoot door naar kwartfinales  Het Laatste Nieuws

RC Genk laat niets liggen. Ondanks flink wat personeelswissels - en niet van de minsten - en ondanks een achterstand dwongen de Limburgers op Mambourg ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer