Genk-trainer Clement hekelt overvol schema: ‘De kalendercommissie houdt rekening met sommige ploegen, maar niet met ons’ – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Genk-trainer Clement hekelt overvol schema: 'De kalendercommissie houdt rekening met sommige ploegen, maar niet met ons'  Voetbalkrant

Racing Genk heeft al bewezen dat het over een brede kern beschikt, maar dan nog is een overvolle kalender geen cadeau. Trainer Philippe Clement richt zich ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer