Genk pakt zelfs 1100 man mee naar Charleroi op een woensdagavond: ‘Maar we schreeuwen nog niet dat we een prijs gaan pakken’ – Voetbalkrant

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Genk pakt zelfs 1100 man mee naar Charleroi op een woensdagavond: 'Maar we schreeuwen nog niet dat we een prijs gaan pakken'  Voetbalkrant

Genk heeft al heel wat superlatieven over zich heen gekregen. Terecht ook, want de Limburgers spelen het beste voetbal van België. Het is tijd om te oogsten, ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer