Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Marc Coucke komt met de waarheid achter transfer Bubaccar Sanneh

Afgelopen zomer kwam Bubaccar Sanneh over van het Deense FC Midtylland. Paars/Wit betaalde maar liefst acht miljoen euro voor de verdediger die zijn prijskaartje nooit waar kon maken. Men vraagt zich dan ook af hoe het kan dat Paars-Wit zoveel geld aan hem spendeerde.

Volgens bepaalde bronnen zou vooral voorzitter Marc Coucke hebben doorgedrukt voor zijn komst en heeft de club daarom overbetaald. Maar tegenover Het Laatste Nieuws ontkent de preses dat. “Dat ik de transfer van Sanneh zou doorgedrukt hebben, klopt niet. We hadden een lijst met namen voor een extra centrale verdediger. Daaruit kwam een shortlist met vier spelers voort waarmee we naar Hein zijn gestapt. Hij heeft er twee geschrapt. De twee die overbleven – onder wie Sanneh – daar hebben we ons op gericht.”

Dat de transfersom zo hoog uitviel had volgens Coucke vooral te maken met de omstandigheden van dat moment. et was toen al eind augustus, dus het moest snel gaan. Ja, ik heb toen meegeholpen om de onderhandelingen snel rond te krijgen. Ik belde bijvoorbeeld met de voorzitters van de clubs. Bemoei ik mij dan te veel met het sportieve? Ik vind van niet. We zullen overigens eens zien waar Sanneh binnen enkele jaren zit, want die jongen wordt nu al afgeschreven, maar ik heb er het volste vertrouwen in.”

Het bericht Marc Coucke komt met de waarheid achter transfer Bubaccar Sanneh verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!