Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Geert De Vlieger: “Dit is een meesterzet van Anderlecht”

Voormalig doelman Geert de Vlieger denkt dat Anderlecht een goede zet heeft gemaakt met aantrekken van Per Zetterberg. Hij gaat aan de slag als assistent bij het eerste team en zal zich ook gaan bemoeien met de jeugdopleiding.

“Het is vooral een goede zet voor de supporters, die heel enthousiast hebben gereageerd op zijn komst”, stelt voormalig doelman Geert De Vlieger bij Play Sports. “Voor de rust in en rond de club toe is dit toch een meesterzet.”

Zetterberg heeft een mooie carrière achter de rug als offensieve middenvelder. De Zweed heeft een sterk karakter en drukt graag zijn mening door. Niet toevallig kwam dat op zijn persvoorstelling ter sprake. Zetterberg verklaarde solidair te zullen blijven met de coach.

“”Hij is een mannetje en heeft zijn karakter, maar het verbaast me niet dat ik de naam Jean Dockx hoorde vallen in zijn commentaren”, zegt De Vlieger.

Het bericht Geert De Vlieger: “Dit is een meesterzet van Anderlecht” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!