Jonathan Legear verkiest Standard boven Anderlecht

Komend weekend staat de wedstrijd Sint-Truiden – Anderlecht op het programma. Bij de thuisclub speelt Jonathan Legear die een verleden heeft bij de club uit Brussel. Zijn hart ligt echter bij een andere ploeg.

“Standard is de club van mijn stad. Het is de club waar ik heel mijn leven voor gesupporterd heb”, geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine. “Op mijn zesde bezocht ik de matchen en ik wachtte de spelers op om hun voetbalschoenen te vragen. Die herinneringen zijn mij meer waard dan een prijs.”

De 31-jarige Luikenaar genoot zijn jeugdopleiding bij Thier à Liège, Club Luik en Standard. Op zijn zestiende trok Legear naar Anderlecht en maakte er zeven jaar deel uit van de A-kern. Goed voor 123 wedstrijden en 20 doelpunten. Hij kreeg er de bijnaam Mister Europe.

Het bericht Jonathan Legear verkiest Standard boven Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.