Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

BORUSSIA DORTMUND CONCREET: ‘Rode Duivel moet sterkhouder gaan opvolgen’

Borussia Dortmund draait dit seizoen lekker in de Duitse Bundesliga. De club staat bovenaan en op het middenveld is Axel Witsel één van de sterkhouders. Mogelijk krijgt hij snel gezelfschap van een andere Rode Duivel.

Zo was het al duidelijk dat Dortmund interesse toont in Thorgan Hazard. Al heeft het wel af te rekenen met heel wat andere topclubs. Maar volgens het Duitse Bild is de interesse van Dortmund wel érg concreet.

Christian Pulisic dreigt de club te verlaten voor Chelsea, en Hazard wordt nadrukkelijk genoemd als diens opvolger. Daarbovenop staat Lucien Favre momenteel aan het roer bij de Duitse topclub. Hij haalde Hazard eerder al naar Monchengladbach, en kent hem dus maar al te goed.

Het bericht BORUSSIA DORTMUND CONCREET: ‘Rode Duivel moet sterkhouder gaan opvolgen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BORUSSIA DORTMUND CONCREET: ‘Rode Duivel moet sterkhouder gaan opvolgen’

Borussia Dortmund draait dit seizoen lekker in de Duitse Bundesliga. De club staat bovenaan en op het middenveld is Axel Witsel één van de sterkhouders. Mogelijk krijgt hij snel gezelfschap van een andere Rode Duivel.

Zo was het al duidelijk dat Dortmund interesse toont in Thorgan Hazard. Al heeft het wel af te rekenen met heel wat andere topclubs. Maar volgens het Duitse Bild is de interesse van Dortmund wel érg concreet.

Christian Pulisic dreigt de club te verlaten voor Chelsea, en Hazard wordt nadrukkelijk genoemd als diens opvolger. Daarbovenop staat Lucien Favre momenteel aan het roer bij de Duitse topclub. Hij haalde Hazard eerder al naar Monchengladbach, en kent hem dus maar al te goed.

Het bericht BORUSSIA DORTMUND CONCREET: ‘Rode Duivel moet sterkhouder gaan opvolgen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!