Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

WTF! Rode Duivel sloeg ploegmaat het ziekenhuis in

Afgelopen week speelden de Rode Duivels tegen Zwitserland in de strijd om de Nations League. Een succes werd het niet. De nationale ploeg verloor met 5-2 en speelde zonder vleugelflitser Yannick Carrasco. Visumproblemen, luidde de officiële uitleg. Er zou echter meer aan de hand zijn.

De flankspeler zou in augustus op training een rake klap uitgedeeld hebben aan zijn ploegmaat Jin Pengxiang. Goed voor een gebroken neus. De 25-jarige Rode Duivel zou het slachtoffer 10.000 euro aangeboden hebben. Dinsdag volgde – ruim twee maanden later – een reactie in de Chinese krant Dalian Evening News.
“Het gebeurde op training, toen het na een duel tot een klein dispuut kwam. Dat leidde tot de neusblessure van Jin Pengxiang. Ik wil me nogmaals verontschuldigen bij mijn ploegmaat. In het voetbal, vooral tijdens de trainingen, kunnen zulke dingen gebeuren. Ik vind hem een sterke speler en een heel goed persoon. Hopelijk herstelt hij snel.”

Het bericht WTF! Rode Duivel sloeg ploegmaat het ziekenhuis in verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!