Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘KRC Genk kan straks ongekende transfer doen: 40-50 miljoen euro’

Het gaat Racing Genk voor de wind. Met een eerste plaats in de competitie en een selectie vol met talent ziet de toekomst er zonnig uit. Ook financieel ziet het er erg rooskleuring uit.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Genk zijn eigen vermogen een mooie stijging kende: “Het eigen vermogen blijft groeien. Dat stijgt van 43,9 miljoen naar 47,2. Daarmee heeft KRC een grote reserve opgebouwd en kan het zich zelfs één of meerdere magere jaren permitteren. Al lijken die ver weg.”

Straks kunnen enkele sterkhouders wéér heel wat miljoenen in het laatje brengen: “Sportief gaat Genk hard, maar met onder meer Trossard, Berge, Samatta, Pozuelo én Malinovskyi zitten er vroeg of laat ook weer enkele lucratieve uitgaande transfers aan te komen.” Een snelle rekensom leert ons dat deze spelers Genk zeker zo’n 40 à 50 miljoen euro zouden kunnen opbrengen.

Het bericht ‘KRC Genk kan straks ongekende transfer doen: 40-50 miljoen euro’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!