Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

TEGENSLAG: ‘Anderlecht-speler keert met blessure terug na interland’

Kenny Saief kampt met een blessure. Hij heeft deze opgelopen tijdens de interlandperiode. Morgen neemt de VS het op tegen Italië. De wedstrijd gaat door in de Genkse Luminus Arena maar Kenny Saief zal niet in actie komen. Via Twitter liet de VS weten dat hij niet fit is.

Ook de eerste zes speeldagen in de Jupiler Pro League kon Saief niet in actie komen omwille van een beenblessure. Wat er nu aan de hand is, is nog niet duidelijk. Naast Saief ligt ook Adrien Trebel in de lappenmand.

Het bericht TEGENSLAG: ‘Anderlecht-speler keert met blessure terug na interland’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!