Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘Nantes wil Anthony Limbombe alweer doorverkopen’

Sinds dit seizoen speelt Anthony Limbombe voor het Franse Nantes. Hij ging daarnaartoe omdat zijn transfer naar Huddersfield Twon op het laatste moment afketste. Een succes is het tot op heden allemaal nog niet.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Volgens But Football Club speelt Nantes dan ook met het idee om Limbombe komende winter al van de hand te doen. Coach Vahid Halilhodzic aast namelijk op een aantal versterking. Maar voorzitter Waldemar Kita liet eerder al verstaan dat hij eerst een ‘grote uitgaande transfer’ moet realiseren, om de financiële balans weer in evenwicht te krijgen na een dure transferzomer.

En voor die ‘grote uitgaande transfer’ komen drie spelers in aanmerking: Lucas Lima, Emiliano Sala en Limbombe. Die eerste twee zijn echter dé dragende krachten van de huidige ploeg en dus zou de club hen liever houden (behoudens een waanzinnig hoog bod). Emmanuel Merceron, een voormalig medewerker van de club die er nog steeds goede contacten heeft, meldt daar daarom de mogelijkheden worden onderzocht om Limbombe voor een bepaald bedrag van de hand te doen.

Het bericht ‘Nantes wil Anthony Limbombe alweer doorverkopen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!