Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

HARDE WOORDEN: ‘Rode Duivels gefileerd door de Europese pers’

De Rode Duivels gingen gisteren hard onderuit in de Nations League. Tegen Zwitserland werd het maar liefst 5-2. De Europees pers is dan ook niet mals voor het nationale team.

In Frankrijk bijvoorbeeld, zag RMC Sport hoe de Duivels helemaal ‘verzinkten’ in Zwitserland. “Negen jaar was het geleden dat België nog eens vijf tegengoals slikte. In die periode leek de ploeg zelden of nooit op het team dat zondag van de mat geveegd werd.” Ook L’Equipe keek verbaasd toe: “De Zwitserse gekte pakt het allemaal. Nochtans hadden de Belgen aan een gelijkspel of zelfs kleine nederlaag genoeg.”

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

In Engeland was het natuurlijk groot feest. De Three Lions plaatsten zich wel voor de Final Four, terwijl de boeman van het voorbije WK met de billen bloot ging. “De ploeg van Martinez gooit een dubbele voorsprong weg om Engeland een Nations League-boost te geven”, kopt The Sun. “De Belgen waren gewoonweg verblufd van zodra Zwitserland begon terug te komen en werden gevloerd door bijna elke counter”, aldus de BBC.

Ook Nederland kan zich maandag nog plaatsen voor de Final Four, maar een Derby der Lage Landen krijgen we dus niet. “Zwitserland langs dolende Belgen” en “Belgen diep door het stof na vernedering”, schrijft De Telegraaf. “Wonder van Luzern wordt Belgisch Waterloo”, kopt Voetbal International. “Voor België restte niet meer dan een pijnlijke aftocht in de wetenschap dat de nagenoeg zekere plaats in de eindronde van de Nations League uit handen was gegeven.”

Het bericht HARDE WOORDEN: ‘Rode Duivels gefileerd door de Europese pers’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HARDE WOORDEN: ‘Rode Duivels gefileerd door de Europese pers’

De Rode Duivels gingen gisteren hard onderuit in de Nations League. Tegen Zwitserland werd het maar liefst 5-2. De Europees pers is dan ook niet mals voor het nationale team.

In Frankrijk bijvoorbeeld, zag RMC Sport hoe de Duivels helemaal ‘verzinkten’ in Zwitserland. “Negen jaar was het geleden dat België nog eens vijf tegengoals slikte. In die periode leek de ploeg zelden of nooit op het team dat zondag van de mat geveegd werd.” Ook L’Equipe keek verbaasd toe: “De Zwitserse gekte pakt het allemaal. Nochtans hadden de Belgen aan een gelijkspel of zelfs kleine nederlaag genoeg.”

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

In Engeland was het natuurlijk groot feest. De Three Lions plaatsten zich wel voor de Final Four, terwijl de boeman van het voorbije WK met de billen bloot ging. “De ploeg van Martinez gooit een dubbele voorsprong weg om Engeland een Nations League-boost te geven”, kopt The Sun. “De Belgen waren gewoonweg verblufd van zodra Zwitserland begon terug te komen en werden gevloerd door bijna elke counter”, aldus de BBC.

Ook Nederland kan zich maandag nog plaatsen voor de Final Four, maar een Derby der Lage Landen krijgen we dus niet. “Zwitserland langs dolende Belgen” en “Belgen diep door het stof na vernedering”, schrijft De Telegraaf. “Wonder van Luzern wordt Belgisch Waterloo”, kopt Voetbal International. “Voor België restte niet meer dan een pijnlijke aftocht in de wetenschap dat de nagenoeg zekere plaats in de eindronde van de Nations League uit handen was gegeven.”

Het bericht HARDE WOORDEN: ‘Rode Duivels gefileerd door de Europese pers’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!