Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

“Daar kunnen Roberto Martinez en de Rode Duivels zich achter verschuilen”

Belgie kreeg gisteren met 5-2 klop van Zwitserland in de Nations League. Het was ontluisterend. Toch moet er wel bijgezegd worden dat er veel afwezige waren in het team van bondscoach Roberto Martinez.

Volgens Het Nieuwsblad meteen ook iets waar de Duivels zich achter kunnen verschuilen: “5-2-verlies in Zwitserland, een nederlaag die de Rode Duivels zich nog lang zullen heugen. Al kon bondscoach Roberto Martinez zich wel verschuilen achter een stevig aantal afwezigen. Jan Vertonghen, Mousa Dembélé, Yannick Carrasco, Marouane Fellaini, Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku reisden allemaal niet af naar Zwitserland.”

De krant schuift voornamelijk de afwezigheid van Lukaku naar voor als een probleem. Dat bewijzen ze met cijfers. In de negen wedstrijden onder Martinez wanner hij niet meespeelde, werd er 2 keer verloren en 2 keer gelijksgespeeld. Een winstpercentage van 55%, terwijl dat mét Lukaku op 79% ligt.

Het bericht “Daar kunnen Roberto Martinez en de Rode Duivels zich achter verschuilen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!