Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’

Sinds de komst van Marc Coucke als voorzitter van Anderlecht rommelt het binnenskamers. Met name in het medische departement heerst al enkele weken chaos.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Coucke nam namelijk clubdokter Chris Goossens mee van KV Oostende, maar diens werkwijzen strookten niet altijd met die van andere leden van de medische staf. Door aanhoudende strubbelingen besloot Jochen De Coene, die al sinds 2009 bij RSCA aan de slag was en zich opgewerkt had tot hoofd van de medische staf, begin deze maand om de club in onderling overleg te verlaten.

Lang heeft de topkinesist echter niet zonder werk gezeten. Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat De Coene aan de slag gaat bij … Royal Antwerp FC. Welke functie hij precies zal krijgen bij de Great Old is voorlopig onbekend.

Het bericht BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’

Sinds de komst van Marc Coucke als voorzitter van Anderlecht rommelt het binnenskamers. Met name in het medische departement heerst al enkele weken chaos.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Coucke nam namelijk clubdokter Chris Goossens mee van KV Oostende, maar diens werkwijzen strookten niet altijd met die van andere leden van de medische staf. Door aanhoudende strubbelingen besloot Jochen De Coene, die al sinds 2009 bij RSCA aan de slag was en zich opgewerkt had tot hoofd van de medische staf, begin deze maand om de club in onderling overleg te verlaten.

Lang heeft de topkinesist echter niet zonder werk gezeten. Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat De Coene aan de slag gaat bij … Royal Antwerp FC. Welke functie hij precies zal krijgen bij de Great Old is voorlopig onbekend.

Het bericht BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’

Sinds de komst van Marc Coucke als voorzitter van Anderlecht rommelt het binnenskamers. Met name in het medische departement heerst al enkele weken chaos.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Coucke nam namelijk clubdokter Chris Goossens mee van KV Oostende, maar diens werkwijzen strookten niet altijd met die van andere leden van de medische staf. Door aanhoudende strubbelingen besloot Jochen De Coene, die al sinds 2009 bij RSCA aan de slag was en zich opgewerkt had tot hoofd van de medische staf, begin deze maand om de club in onderling overleg te verlaten.

Lang heeft de topkinesist echter niet zonder werk gezeten. Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat De Coene aan de slag gaat bij … Royal Antwerp FC. Welke functie hij precies zal krijgen bij de Great Old is voorlopig onbekend.

Het bericht BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’

Sinds de komst van Marc Coucke als voorzitter van Anderlecht rommelt het binnenskamers. Met name in het medische departement heerst al enkele weken chaos.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Coucke nam namelijk clubdokter Chris Goossens mee van KV Oostende, maar diens werkwijzen strookten niet altijd met die van andere leden van de medische staf. Door aanhoudende strubbelingen besloot Jochen De Coene, die al sinds 2009 bij RSCA aan de slag was en zich opgewerkt had tot hoofd van de medische staf, begin deze maand om de club in onderling overleg te verlaten.

Lang heeft de topkinesist echter niet zonder werk gezeten. Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat De Coene aan de slag gaat bij … Royal Antwerp FC. Welke functie hij precies zal krijgen bij de Great Old is voorlopig onbekend.

Het bericht BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’

Sinds de komst van Marc Coucke als voorzitter van Anderlecht rommelt het binnenskamers. Met name in het medische departement heerst al enkele weken chaos.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN op de NATIONS LEAGUE?? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Coucke nam namelijk clubdokter Chris Goossens mee van KV Oostende, maar diens werkwijzen strookten niet altijd met die van andere leden van de medische staf. Door aanhoudende strubbelingen besloot Jochen De Coene, die al sinds 2009 bij RSCA aan de slag was en zich opgewerkt had tot hoofd van de medische staf, begin deze maand om de club in onderling overleg te verlaten.

Lang heeft de topkinesist echter niet zonder werk gezeten. Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat De Coene aan de slag gaat bij … Royal Antwerp FC. Welke functie hij precies zal krijgen bij de Great Old is voorlopig onbekend.

Het bericht BREAKING: ‘Royal Antwerp pakt uit met komst belangrijke Anderlecht-pion’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!