Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘Topclub wil aanvaller van de Rode Duivels wegplukken van de bank’

De overgang van Michy Batsyuahi naar Valencia is geen succes gebleken. Na een aantal maanden mag hij daar alweer vertrekken. Volgens zijn coach Marcelino is het gewoon een kwestie van aanpassen en zal zijn tijd nog wel komen. De spits zelf liet na de wedstrijd tegen IJsland ook weten dat hij zich nog steeds erg goed voelt bij de Spaanse club en geen problemen heeft met de trainer. Maar dan zal er wel verandering moeten komen in de situatie, opnieuw een heel seizoen als invaller zou nefast zijn voor zijn carrière.

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Volgens Marca zijn er dan ook tal van Europese club die de situatie van Batshuayi van dichtbij volgen. Moest het toch tot een vroegtijdige breuk komen met Valencia, zou de spits in januari al verschillende opties op zak hebben. Onder meer de Franse topclub Olympique Marseille, zijn ex-ploeg, zou een tijdelijke terugkeer van de Rode Duivel maar al te graag zien zitten.

Het bericht ‘Topclub wil aanvaller van de Rode Duivels wegplukken van de bank’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!