Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘Moeten we deze speler van Anderlecht snel een Rode Duivel maken??’

De Rode Duivels tellen met Romelu Lukaku en Michy Batsyuahi ‘slechts’ twee goede spits. Ook Divock Origi is er nog maar hij komt amper aan spelen toe. Marc Degryse vindt dat de bondscoach Landry Dimata een kans moet geven. De 21-jarige aanvaller heeft bij Anderlecht de weg naar doel teruggevonden. Dimata deed het ook goed bij de Jonge Duivels.

Hij deed het vorig seizoen wel niet goed bij VfL Wolfsburg, in een hoger genoteerde competitie.

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

“We hebben Lukaku, we hebben Batshuayi, en dan? Niemand”, stelt ook Marc Degryse in HLN. “Op een toernooi heb je toch een derde aanvaller nodig. Maar wie moet dat worden? Benteke en Origi lijken spoorloos, van Depoitre horen we ook niet veel meer.”

“Ik zou er, met het oog op de toekomst, af en toe Dimata durven bijnemen. Er is nog veel werk aan de winkel, maar hij is wel onze beste jongere. Laat die al wennen aan het niveau, aan de ploeg, aan de manier van spelen.”

Het bericht ‘Moeten we deze speler van Anderlecht snel een Rode Duivel maken??’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!