Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

ARGWAAN bij RSCA: “Hij is de ‘mol’ van Marc Coucke”

De bedoelingen van de nieuwbakken voorzitter Marc Coucke zijn goed bedoeld maar toch lijkt zijn beleid voor scheve gezichten te zorgen bij Anderlecht. Zelfs de medische staf heeft nu te maken met de nodige strubbelingen.

Bij zijn komst naar Anderlecht besloot Coucke enkele vaste werknemers te laten gaan en personen aan te stellen met wie hij goede ervaringen had. Zo nam hij ook clubdokter Chris Goossens van KV Oostende mee. Volgens Het Laatste Nieuws veranderde dat de dynamiek binnen de hele medische staf. Het was dan ook niet toevallig dat Jochen De Coene begin deze maand ontslag nam als hoofd van die staf.

Naar verluidt kon De Coene, die een wetenschappelijke, datagedreven aanpak hanteert, het niet goed vinden met Goossens, die vooral teert op zijn eerdere ervaringen. Zo was er onlangs nog een conflict rond de fitheid van Sven Kums voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. “Het gros van de medische staf pleitte ervoor Kums te laten rusten, maar Goossens plaatste een inspuiting. Zonder resultaat: Kums moest snel naar de kant”, aldus HLN.

Daarnaast zou er ook argwaan heersen. Goossens heeft namelijk een goede relatie met Coucke en zit regelmatig met de voorzitter samen. “Volgens sommigen is hij Couckes antenne – sommigen zeggen ‘mol’ – in de wandelgangen”, schrijft de krant.

Het bericht ARGWAAN bij RSCA: “Hij is de ‘mol’ van Marc Coucke” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!