Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

BREAKING: ‘Marc Coucke neemt opmerkelijke beslissing: zware gevolgen voor mercato van Anderlecht’

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke is het zat. Hij wil de malafide spelermakelaars weren uit het Belgische voetbal. Hij bevriest voorlopig de betalingen aan makelaars.

facebook VANAVOND BELGIE – IJSLAND!!! Plaats een weddenschap naar keuze op onze Duivels en Unibet verhoogt je winsten met 25%!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Het Nieuwsblad weet dat Coucke de commissies van de makelaars, die vaak maandelijks gebeuren, zal stopzetten. Coucke is van mening dat er nog malafide makelaars naar boven gaan komen de komende maanden en hij wil hen niet nog meer verrijken.

Veel makelaars zijn misnoegd en dreigen advocaten in te schakelen. Zij voelen zich het slachtoffer van de fratsen van Dejan Veljkovic en Mogi Bayat en zijn absoluut niet te spreken over de zet van Coucke. Dit kan bovendien gevolgen hebben voor de wintermercato, want de makelaars lijken niet van plan Anderlecht op die manier te gaan helpen.

Het bericht BREAKING: ‘Marc Coucke neemt opmerkelijke beslissing: zware gevolgen voor mercato van Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!