Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Topaankoop Blauw/Zwart valt door de mand: “Geen enkele meerwaarde”

Club Brugge draait dit seizoen weer prima in de Jupiler Pro League. De nieuwelingen Arnaut Danjuma en Clinton Mata zijn al een goede versterking gebleken maar er zijn ook een aantal aanwinsten die minder indruk weten te maken.

facebook PROFITBOOST!!! Plaats een weddenschap naar keuze op onze Duivels en Unibet verhoogt je winsten met 25%!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Vooral dan Kaveh Rezaei kan de verwachtingen niet waar maken. De Iraniër werd voor zo’n 5 miljoen euro overgenomen van Charleroi en werd daarmee de duurste inkomende transfer ooit bij Blauw-Zwart. Maar de spits lijkt het scoren wel verleerd, hij maakt amper aanspraak op een basisplaats. “Hij lijkt zijn tor-instinct verloren op weg naar Club. Hij miste enkele opgelegde kansen en scoorde nog maar één keer”, schrijft Het Laatste Nieuws. “Tot dusver bewees hij op geen enkel moment zijn meerwaarde.”

Voor Rezaei lijkt zijn prijskaartje dan ook vooral een last. Iets waar Koen Daerden, jarenlang de recordtransfer van Blauw-Zwart, over kan meespreken. “Er wordt anders naar je gekeken met zo’n prijskaartje. Supporters hebben een bijzonder hoog verwachtingspatroon. Ze willen dat je erbovenuit steekt – zelfs wanneer je hetzelfde doet als bij je vorige club. Tegenstanders benaderen je eveneens anders. Ze gaan zich op je focussen en zijn gemotiveerd om je uit de match te houden”, geeft hij een verklaring voor de mindere prestaties van Rezaei.

Het bericht Topaankoop Blauw/Zwart valt door de mand: “Geen enkele meerwaarde” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!