Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘Luc Devroe niet te spreken over plannen, Marc Coucke speurt naar vervanger’

Sinds de pijnlijke uitschakeling van Anderlecht in de Europa League is voorzitter Marc Coucke van plan om de boel om te gooien. Vooral op het sportieve gebied wil hij veranderingen aanbrengen, door onder meer door Michael Verschueren als het nieuwe hoofd aan te stellen.

facebook PROFITBOOST!!! Plaats een weddenschap naar keuze op onze Duivels en Unibet verhoogt je winsten met 25%!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

De club wou dat nieuws dinsdag niet met zoveel woorden bevestigen, maar liet wel weten dat ‘opties worden onderzocht’ om de sportieve cel te verbeteren. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd alvorens Verschueren junior zijn nieuwe functie opneemt. En dat is toch een grote klap voor Luc Devroe, die al na één transferperiode de rekening moet betalen. “Het spreekt voor zich dat hij met Verschueren boven zich niet langer (zo goed als) autonoom beslist over de aan- en verkooppolitiek. Devroe vertrok dan ook met het gezicht op onweer op vakantie”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het blijft echter de bedoeling dat Devroe, weliswaar in een andere functie, aan boord blijft bij Anderlecht. Maar Coucke zou ook al rekening houden met een definitief vertrek. “Volgens onze informatie houdt Coucke rekening met een ‘njet’ van Devroe en begon hij al de markt te verkennen. Binnen het reeds uitgezette profiel voor een potentiële opvolger vallen twee elementen op: het moet een onbesproken figuur zijn en hij moet bij voorkeur een verleden bij Anderlecht hebben”, aldus HLN.

Het bericht ‘Luc Devroe niet te spreken over plannen, Marc Coucke speurt naar vervanger’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!