Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

BAM!!! ‘Liverpool wil 98 miljoen betalen voor deze Barca-speler’

Liverpool wil uitpakken met het aantrekken van een speler van FC Barcelona. Ze hebben namelijk 98 miljoen euro over om Ousmane Dembele naar Anfield te halen. Bij FC Barcelona zijn ze de fratsen van de Franse aanvaller stilaan beu. Hij zou Barça in januari alvast mogen verlaten.

facebook PROFITBOOST!!! Plaats een weddenschap naar keuze op onze Duivels en Unibet verhoogt je winsten met 25%!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Dat klinkt als muziek in de oren van Jürgen Klopp. Hij is al zeer lang gecharmeerd door de ex-speler van Borussia Dortmund en volgens The Sun wil Liverpool in januari 98 miljoen euro op tafel leggen om Dembélé naar de Premier League te halen. Bij Barcelona tonen ze alvast interesse.

Het bericht BAM!!! ‘Liverpool wil 98 miljoen betalen voor deze Barca-speler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!