STVV zonder Japanners in derby tegen KRC Genk? – Het Belang van Limburg

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Het Belang van Limburg

STVV zonder Japanners in derby tegen KRC Genk?
Het Belang van Limburg
STVV heeft na de winterstage in het Spaanse Pinatar (5-12 januari) nog twee competitiewedstrijden op het programma staan in de maand januari. Op vrijdag 18 januari komt grote rivaal KRC Genk op bezoek voor de derby, een week later op zaterdag 26 …


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!