Racing Genk en Genks bankkantoor expliciet genoemd in fraudeonderzoek – TV Limburg

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

TV Limburg

Racing Genk en Genks bankkantoor expliciet genoemd in fraudeonderzoek
TV Limburg
door Margo Ombelets Het federaal parket gaf een persconferentie om meer duidelijkheid te scheppen in het grootschalig fraudeonderzoek in het Belgische voetbal. Tijdens die persconferentie vernoemt het parket een Genks bankkantoor, dat door de ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer