Nu nog een Belgische topmakelaar in nauwe schoentjes: hij wordt beschuldigd van miljoenen achtergehouden te hebben van Courtois en Lukaku

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Net op de dag dat Mogi Bayat en Dejan Veljkovic in nauwe schoentjes zijn geraakt, komt er nog een andere zaak met een Belgische topmakelaar aan het licht. Christophe Henrotay, die onder meer Courtois en Lukaku in zijn portefeuille heeft/had, zou zijn spelers voor miljoenen hebben opgelicht.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer