Club Brugge moet vertrek uitblinker vrezen: “Verwacht grote aanbieding in januari”

Club Brugge speelt dit seizoen weer de pannen van het dak maar dat betekend ook interesse in de spelers. De sterke prestaties van Club zijn immers niet onopgemerkt gebleven bij tal van Europese scouts. En dus wordt het zaak om de sterkhouders tijdens de wintermercato aan boord te houden. Volgens de Waalse analist Pascal Scimé wordt dat niet evident, zeker niet in het geval van Arnaut Danjuma. “Ik verwacht me aan aan een grote aanbieding in januari voor Danjuma, zeker als hij ook nog eens een keer of twee scoort in de Champions League”, klonk het bij de RTBF.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

Wanneer Club zijn kern intact houdt, lijkt er echter weinig aan de dominantie te doen. Scimé is dan ook onder de indruk van de werking op Jan Breydel. “We gaan niet overdrijven. Maar deze ploeg van Club Brugge, alle proporties in rekening genomen, heeft een mentaliteit, een honger naar succes die we enkel bij de grootste Europese clubs zien. En dat is grotendeels te danken aan Ivan Leko. Eigenlijk liggen de enige limieten van dit Club Brugge liggen bij Club Brugge zelf.”

Het bericht Club Brugge moet vertrek uitblinker vrezen: “Verwacht grote aanbieding in januari” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *