KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!TRANSFER LIMBOMBE: ‘Tegenvaller dreigt voor Club Brugge’

Anthony Limbombe traint al een tidjje niet meer mee met de selectie van Club Brugge maar van een transfer is nog steeds geen akkoord. Ook Het Nieuwsblad schrijft nu dat de transfer van Limbombe een ingewikkelde zaak wordt, al halen zij daar andere redenen voor aan. Alle partijen zouden nog altijd toegewijd zijn aan een transfer naar Nantes. Limbombe heeft al een persoonlijk akkoord, Club Brugge en Mogi Bayat zouden werken aan een deal op clubniveau ter waarde van 7,8 miljoen euro.

facebook SPECIAL!! Voorspel de 1ste doelpuntenmaker van Chelsea – Arsenal en win €25.000!!! WAT VOORSPEL JIJ!! facebook

Maar Club dreigt nog een pak minder te incasseren dan die transfersom, die al een stuk lager ligt dan de aanvankelijk vooropgestelde 15 miljoen. Er zouden immers nog een aantal andere makelaars opgedoken zijn die een mandaat van Limbombe gekregen hebben en die zouden nu allemaal een deel van de transfersom opeisen.

Het bericht TRANSFER LIMBOMBE: ‘Tegenvaller dreigt voor Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *