KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!‘Anderlecht onderneemt nieuwe stappen om zeer dure transfer te realiseren’

RSC Anderlecht heeft al een tijdje centrumverdediger Bubacarr Sanneh op het oog van FC Midtjylland. Erg vlotten wil het niet met de transfer.

Anderlecht zou volgens Het Laatste Nieuws een nieuw bod van zes miljoen euro uitgebracht hebben om Sanneh, maar dat heeft de Deense club opnieuw geweigerd. Midtjylland zou hun vraagprijs verhoogd hebben naar acht miljoen euro. De reden daarvoor zou de toegenomen buitenlandse interesse zijn voor hun goudhaantje.

facebook SPECIAL!! Voorspel de 1ste doelpuntenmaker van Chelsea – Arsenal en win €25.000!!! WAT VOORSPEL JIJ!! facebook

De speler zelf wil weg uit Denemarken. “Ik respecteer mijn contract, maar men moet begrijpen dat dit voor mij een unieke mogelijkheid is. Ik wil absoluut vertrekken. Dat heb ik Midtjylland dan ook verteld.” Anderlecht hoort die woorden alvast graag aan, volgens de krant zal Paars-Wit eerstdaags nieuwe stappen ondernemen. Met een eventuele aankoopprijs van 8 miljoen euro, zou dit de twee duurste aankoop ooit zijn van de club.

Het bericht ‘Anderlecht onderneemt nieuwe stappen om zeer dure transfer te realiseren’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *