KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Nieuwkomer Anderlecht in aantocht: “Luc Devroe is zeer tevreden”

Het ligt in de lijn der verwachtibg dat RSC Anderlecht de selectie nog gaat versterken met één of meerdere spelers. Spelers als Landy Dimata en Ivan Santini werd al gehaald en ook Cobbaut en Makarenko.

Ook werd er het één en ander verwacht van Luka Adzic, een Servisch talent met naar verluidt vergelijkbare kwaliteiten als Lazar Markovic. Maar voorlopig was er van de 19-jarige nog geen spoor te bespeuren. “Voor Luka is het wennen aan de intensiteit. Tijdens de voorbereiding had mijn zoon even een blessure aan de voet en dan heb je meteen een achterstand. De sportief directeur Luc Devroe is echter heel tevreden over hem”, vertelt vader Ivan Adzic tegenover Het Nieuwsblad.

facebook TIP: Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Het blessureleed is inmiddels achter de rug, volgens Adzic senior is zijn zoon dan ook in aantocht. “Over twee à drie weken moet hij helemaal opgetraind zijn. Neen, Luka beklaagt zich zijn keuze voor Anderlecht niet. Het is niet dat hij een contract voor zes maanden tekende, hé. Hij heeft een verbintenis voor vier jaar en dus kan hij geleidelijk aan wennen aan zijn nieuwe ploeg.”

Het bericht Nieuwkomer Anderlecht in aantocht: “Luc Devroe is zeer tevreden” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *