KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!‘Ex-Kortrijkzaan ontploft in Frankrijk, Club Brugge wil hem terug naar België halen’

Kent u Sidy Sarr nog? De centrale middenvelder kwam twee seizoenen uit voor KV Kortrijk en vertrok vorig jaar naar Châteauroux in de Ligue 2. Daar speelde hij zodanig sterk dat niemand minder dan Club Brugge hem naar verluidt wil terughalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ex-Kortrijkzaan ontploft in Frankrijk, Club Brugge wil hem terug naar België halen’

Kent u Sidy Sarr nog? De centrale middenvelder kwam twee seizoenen uit voor KV Kortrijk en vertrok vorig jaar naar Châteauroux in de Ligue 2. Daar speelde hij zodanig sterk dat niemand minder dan Club Brugge hem naar verluidt wil terughalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ex-Kortrijkzaan ontploft in Frankrijk, Club Brugge wil hem terug naar België halen’

Kent u Sidy Sarr nog? De centrale middenvelder kwam twee seizoenen uit voor KV Kortrijk en vertrok vorig jaar naar Châteauroux in de Ligue 2. Daar speelde hij zodanig sterk dat niemand minder dan Club Brugge hem naar verluidt wil terughalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Ex-Kortrijkzaan ontploft in Frankrijk, Club Brugge wil hem terug naar België halen’

Kent u Sidy Sarr nog? De centrale middenvelder kwam twee seizoenen uit voor KV Kortrijk en vertrok vorig jaar naar Châteauroux in de Ligue 2. Daar speelde hij zodanig sterk dat niemand minder dan Club Brugge hem naar verluidt wil terughalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *