KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Beerschot Wilrijk zet in op zijn grootste aanvallende troef: “Hij kan elke verdediger pijn doen”

Aan zijn talent twijfelt niemand, maar het probleem bij Dante Vanzeir is sinds jaren al zijn blessuregevoeligheid. Hij werd dit seizoen door Genk uitgeleend aan Beerschot Wilrijk om zijn evolutie niet af te remmen. En in 1B is hij alvast goed vertrokken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beerschot Wilrijk zet in op zijn grootste aanvallende troef: “Hij kan elke verdediger pijn doen”

Aan zijn talent twijfelt niemand, maar het probleem bij Dante Vanzeir is sinds jaren al zijn blessuregevoeligheid. Hij werd dit seizoen door Genk uitgeleend aan Beerschot Wilrijk om zijn evolutie niet af te remmen. En in 1B is hij alvast goed vertrokken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *