KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!BREAKING: ‘Real Madrid legt bod van 170 miljoen euro neer voor Eden Hazard’

Real Madrid wil een ultieme poging wagen om Eden Hazard los te weken bij Chelsea. Naar verluidt hebben ze een bod neergelegd van maar liefst 170 miljoen euro. Dit weet het medium The Express te melden.

Op die manier naderen de Spanjaarden de vraagprijs van de Blues. Het is algemeen bekend dat de bovengenoemde international van de Rode Duivels zelf maar al te graag naar het Estadio Santiago Bernabéu wil vertrekken, maar het feit dat de Engelse transferwindow gesloten is maakt het allemaal niet makkelijker. Chelsea kan geen vervanger meer aantrekken voor Hazard en geeft geen millimeter toe: er dient 224 miljoen euro betaald te worden voor zijn handtekening.

facebook TIP: Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

Het is niet eens ondenkbaar dat voorzitter Florentino Pérez van de Madrilenen op een gegeven moment gaat voldoen aan de eisen van zijn tegenhanger Roman Abramovich. Real speelt nu al een tijdje mooi weer en er wordt keer op keer gezegd dat Gareth Bale de naar Juventus vertrokken superster Cristiano Ronaldo kan opvolgen, maar achter de schermen gaat het er wat paniekeriger aan toe. De komst van Hazard zou in ieder geval heel veel goedmaken.

Het bericht BREAKING: ‘Real Madrid legt bod van 170 miljoen euro neer voor Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *