KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Thibaut Courtois ‘de fout in’ op presentatie: “Zijn eerste grote misser”

Thibaut Courtois werd onlangs met de nodige reuring gepresenteerd bij Real Madrid. De Koninklijke betaald 40 miljoen euro voor hem en hij tekent een contract voor zes seizoenen. Het werd groots gebeuren waarbij het volledige zin van de doelman in werd betrokken. Maar niet iedereen was even onder de indruk van deze ‘show’.

Columnist Niko Dijkshoorn bijvoorbeeld, vond dat Courtois meteen een blunder maakte. Een modeblunder weliswaar, zo stelde de Nederlander zich vragen bij de opvallend hoog opgetrokken sokken van de keeper. “Wat Courtois had kunnen voorkomen, zijn de foto’s die tijdens de officiële presentatie zijn gemaakt. Dramatisch. Hij draagt de zwarte jarretels van zijn vrouw. Thibaut Courtois, keeper van Real Madrid, zit gehurkt naast het logo van zijn nieuwe club met twee tot aan de dijen opgetrokken zwarte kousjes waarin Britney Spears ooit zo succesvol acteerde dat ze een wild wijf was”, schrijft hij al spottend in Het Nieuwsblad.

facebook SPECIAL!! Pak 25.000 euro dankzij Arsenal-Manchester City! SUPERTIP!! facebook

Dijkshoorn is van mening dat Courtois zich best ‘low profile’ opstelt in de Spaanse hoofdstad, waar ze een doelman liever niet aan het werk zien: ‘Veel liever zouden ze een extra speler opstellen’. Hij hoopt dan ook dat de Belg zijn lessen heeft getrokken uit zijn voorstelling. “Die kousen van Courtois, het is zijn eerste grote misser. En dat zwarte leren duimpje omhoog. Oók fout. Het wordt een loodzwaar seizoen. Als ik Courtois was, zou ik mijn kat sturen.”

Het bericht Thibaut Courtois ‘de fout in’ op presentatie: “Zijn eerste grote misser” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *