Aanwinst KRC Genk: “Ik had het me anders voorgesteld” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Aanwinst KRC Genk: "Ik had het me anders voorgesteld"
VoetbalNieuws.be
KRC Genk haalde dit seizoen al heel wat nieuwe spelers binnen. Eén van hen kende een zeer flitsend begin, maar viel nadien stevig terug. Hij hoopt snel weer beter te kunnen doen. Wint KRC Genk haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij …

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Aanwinst KRC Genk: “Ik had het me anders voorgesteld” – VoetbalNieuws.be


VoetbalNieuws.be

Aanwinst KRC Genk: "Ik had het me anders voorgesteld"
VoetbalNieuws.be
KRC Genk haalde dit seizoen al heel wat nieuwe spelers binnen. Eén van hen kende een zeer flitsend begin, maar viel nadien stevig terug. Hij hoopt snel weer beter te kunnen doen. Wint KRC Genk haar volgende wedstrijd? Maak een account aan bij …

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer