KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Heeft Hein gelijk? “We zijn wereldkampioen in coaches ontslaan”

Heeft Hein gelijk? “We zijn wereldkampioen in coaches ontslaan” Foto: © photonews 09 oktober 2016 10:48<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het Belgisch voetbal is niet meteen het meest hoogstaande in Europa. Maar er zijn ook nog zaken waar we de beste van Europa in zijn. Althans als we Hein Vanhaezebrouck mogen geloven toch. Maar heeft hij ook gelijk? “Op het gebied van trainersontslagen zijn we de besten”, aldus Vanhaezebrouck in duidelijke bewoordingen in Sport/Voetbalmagazine. “Wij halen meer dan 50% trainersontslagen de laatste vijf, zes jaar. Dat zie je in geen enkel ander…

Lees verder op Belgium Soccer: Heeft Hein gelijk? "We zijn wereldkampioen in coaches ontslaan"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *