KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Wilmots liet hem links liggen, Martinez ook: “Na het gemiste WK in Brazilië heb ik niemand meer gehoord van de bond”

Wilmots liet hem links liggen, Martinez ook: “Na het gemiste WK in Brazilië heb ik niemand meer gehoord van de bond” Foto: © Photonews 08 oktober 2016 09:39<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Rode Duivels namen vrijdagavond makkelijk de maat van een flauw Bosnië-Herzegovina. De ploeg van Roberto Martinez vindt zijn draai en Thibaut Courtois hield de nul. Zijn voormalige ploegmakker Koen Casteels kijkt met gemengde gevoelens toe. Casteels is sinds het begin van dit seizoen eerste doelman bij VfL Wolfsburg. In tegenstelling tot Matz Sels (Newcastle United) en Simon Mignolet…

Lees verder op Belgium Soccer: Wilmots liet hem links liggen, Martinez ook: “Na het gemiste WK in Brazilië heb ik niemand meer gehoord van de bond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *