KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Vijftien doelpunten in zeven wedstrijden? Deze ex-Rode Duivel doet het

Vijftien doelpunten in zeven wedstrijden? Deze ex-Rode Duivel doet het Foto: Facebook 07 oktober 2016 11:48<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hoe zou het nog zijn met Kevin Vandenbergh? De ex-spits van onder meer Racing Genk speelt momenteel bij Aarschot in tweede provinciale Brabant. Met vijftien goals in zeven matchen is hij goed bij schot. “Eens je doelpunten kan maken, zal je het niet snel verleren.” Zijn ploeg staat momenteel eerste met vier punten voorsprong: “De ambitie is om kampioen te worden. Het zou een ontgoocheling zijn mocht dat niet…

Lees verder op Belgium Soccer: Vijftien doelpunten in zeven wedstrijden? Deze ex-Rode Duivel doet het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *