KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Super League op gewijzigde uren, maar Gent en Standard kunnen zaakje doen

Super League op gewijzigde uren, maar Gent en Standard kunnen zaakje doen Foto: © Sus Sips 07 oktober 2016 12:04<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Dit weekend staat de Super League opnieuw op het programma. Al is het door de huldiging van de Flames in het Koning Boudewijnstadion wel een beperkt en gewijzigd programma. Maar goede zaakjes kunnen wel gedaan worden. De wedstrijden van de Super League mogen niet op dezelfde avond gespeeld worden als de matchen van de Rode Duivels – dat is ook zo voor de wedstrijden in de Proximus League.Senaeve outStandard…

Lees verder op Belgium Soccer: Super League op gewijzigde uren, maar Gent en Standard kunnen zaakje doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *