KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!KV Mechelen haalt (eerste) slag thuis: schorsing van Mats Rits wordt opgeheven

KV Mechelen haalt (eerste) slag thuis: schorsing van Mats Rits wordt opgeheven Foto: © photonews 07 oktober 2016 17:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Geschillencommissie Hoger Beroep heeft beslist dat de schorsingen voor Mats Rits en Kalifa Coulibaly worden geschrapt. KV Mechelen en AA Gent hebben dus met succes beroep aangetekend tegen de eerder genomen beslissingen. De Geschillencommissie had Mats Rits één speeldag schorsing en een boete van 400 euro opgelegd. De middenvelder van KV Mechelen beging tijdens de competitiewedstrijd in Genk handspel in het strafschopgebied. Door een verkeerde beslissing van scheidsrechter Luc…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Mechelen haalt (eerste) slag thuis: schorsing van Mats Rits wordt opgeheven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *