KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Dit is waarom de kans klein is dat wedstrijd KV Mechelen wordt herspeeld

Dit is waarom de kans klein is dat wedstrijd KV Mechelen wordt herspeeld Foto: © photonews 04 oktober 2016 15:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Mechelen wil de wedstrijd tegen Racing Genk laten herspelen. Maar kan dat zomaar? Het is de bevoegde instantie (lees: de Voetbalbond) die beslist. De clubs die zich onrecht voelen aangedaan, kunnen een klacht indienen als er in hun ogen een wet is overtreden. Zo wou Mehdi Bayat de wedstrijd tussen zijn Charleroi en Standard vorig jaar overdoen omdat scheidsrechter Wouters het reglement niet zou hebben toegepast nadat Standard-supporters…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit is waarom de kans klein is dat wedstrijd KV Mechelen wordt herspeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *