KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!“Verbazend dat KVM-spelers niet sportiviteit hebben om te zeggen wie het was”

Bal wil klacht indienen na Standard-Anderlecht voor mishandelingStandard-Anderlecht was de tweede afspraak op Super Sunday, maar het was niet super in Luik. Het was eigenlijk het soort wedstrijd waarna de bal een klacht zou willen indienen voor veelvuldige mishandeling. Zo slecht was het vaak voetbaltechnisch van de twee kanten.Daar zat het veld zeker voor iets tussen, dat was echt een akker. En begin oktober met twee maanden zomerweer achter de rug is dat bepaald onbegrijpelijk.Maar het is maar een deel van de verklaring. Anderlecht was duidelijk gekomen met een laag blok en een…

Lees verder op Sporza: "Verbazend dat KVM-spelers niet sportiviteit hebben om te zeggen wie het was"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *