KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Onze toppers van de zesde speeldag in de Super League: Genk Ladies, Standard, …

Onze toppers van de zesde speeldag in de Super League: Genk Ladies, Standard, … Foto: © Jill Delsaux 03 oktober 2016 16:52<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het nieuwe seizoen in de Super League is al eventjes begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de zesde speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken. Genk LadiesHelemaal aanhaken bovenin doen ze (nog) niet, maar ook Genk mag stilaan dromen van meer dan plek 4. Dat hebben ze ook tegen Gent weer bewezen, al waren de Buffalo’s ietsje minder dan de normale weken. Toch was…

Lees verder op Belgium Soccer: Onze toppers van de zesde speeldag in de Super League: Genk Ladies, Standard, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *